مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت امضا چک

سلام بنده یه چک صیادی از شخصی گرفتم که متاسفانه قبل از سررسید تاریخ چک، ایشان فوت شد. البته چک رو به نام من قبل از فوت ثبت کرده و بنده در تاریخ سررسید چک رو برگشت کردم و اینکه بانک در برگه برگشت چک ذکر کرده که امضا مغایرت دارد.الان شکایت کردم و روند قضایی رو طی کرده و کارشناس دادگستری تایید کرده که امضا مغایرت دارد ولی چک ثبت شده... آیا من به پولم میرسم؟؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

رکن اصلی و اساسی هر سند امضاشه با این اوصاف که فرمودین چک شما اشکال داره و برای اثبات استحقاق خودتان باید دلیل و مدرک ارایه بدید. مثلا دلیل بیارین که به طرف فلان کالا رو فروختی و اون بابت وجه کالا بهتون چک داد. از آنجایی که ثبت چک بصورت غیرحضوری اتفاق میوفته محتمل هست یکنفر با در دست داشتن موبایل متوفا یک چک به نام خودش ثبت کنه. کافیه ده دقیقه گوشی طرف دستش بیوفته. بهرحال بهتره حضوری با وکیل مشورت کنید.