مشاوره حقوقی رایگان - زندانی در غیبت

با سلام و خسته نباشید برادر من افسار زده افسارش قبول شد با پیش پرداخت 40 میلیون نداشت بدهد الان 2ماه در غیبت است ایا امکانش هست 20 تومان از پیش پرداخت را بدهیم و سندی که برای ضمانت گذاشته شده ازاد شود و برادرم هم آزاد شود الان هم مریض است در بیمارستان بستری است

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اول اینکه اون اعسار زده نه افسار. ثانیا به فرض که اعسارش پذیرفته شده باشه اگه طبق شرایط مندرج در رای عمل نکنه وثیقه ضبط میشه. خیر امکانش نیست. فقط در یک حالت ممکنه با بیست تومن سندتان ازاد بشه اونم اینه که طلبکار رضایت بده. اگه رضایت اونو نگیرید تا تسویه کامل بدهی باید سندتان گرو باشه. اگر هم پرداخت نکنید وثیقه رو میزارن برای فروش تا از محل فروش وثیقه بدهی رو بردارند