مشاوره حقوقی رایگان - ماده 27 قانون جامع ایثارگران

با سلام و احترام - همانطوریکه مستحضرید ماده 27 قانون جامع ایثار گران بصراحت اعلام نموده که ما به التفاوت حق بیمه بازنشستگی سهم کارمند وکارفرما توسط دستگاه ( دولت ) پرداخت شود در صورتیکه دستگاه محل خدمت من اعلام نموده که بیمه بازنشستگی مادهد27 سهم کارمندباید خود کارمند یعنی 9/5 درصد را پرداخت ودستگاه 13/5درصد را پرداخت خواهد کرد با وجود اینکه باستناد ماده 37 همان قانون ایثار گران از پرداخت حق بیمه بازنشستگی معاف می باشد خواهشمند است راهنمایی فرمایی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این قانون برای کارمندان دولت است کارفرمایان بخش خصوصی اجبار ندارند

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

ماده27 مدت خدمت داوطلبانه در جبهه قبل از استخدام و مدت اشتغال آنهم به شرط تمایل را جزو سنوات قابل قبول از نظر کسورات بیمه و بازنشستگی به ماخذ مشاغل سخت و زیان آور محسوب میکنه و بعد در ادامه پرداخت مابه التفاوت کسورات این مدت را بر دولت بار میکنه که پرداخت کنه. به زبان عامیانه میگه مدتی که داوطلبانه تو جبهه بودن به انضمام مدتی که قبل از جبهه رفتن اشتغال داشتند و بیمه براشون واریز شده رو جزو سنوات مشاغل سخت و زیان آور محسوب کنید و مابه التفاوت حق بیمه و بازنشستگیش رو دولت به صورت یکجا به صندوق مربوطه پرداخت کنه.ولی از این ماده میشه استنباط کرد که به طریق اولی در حالت اشتغال کنونی کسورات بر ذمه دولته . شما ابتدا از سازمان و اداره محل خدمتتان بصورت کتبی درخواست کنید تا این قانون رو مراعات کنند چون اصلا هزینه ای بر ذمه اونها بار نمیکنه و دولت باید پرداخت کنه اگه نپذیرفاتد از طریق دیوان عدالت اداری باید پیگیری کنید.