مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و تحصیل مال یا وجه از طریق استفاده غیر مجاز از سیستم رایانه ای

از من شکایت شده و نظر دادستان محترم بزه انتسابی محرز بوده و با توجه به انطباق موضوع مانحن فیه با ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا اختلاس و کلاهبرداری ومستند به قانون.... اصلاحات بعدی قرار جلب به دادرسی متهم صادرواعلام میگردد ،میخواستم بدونم این متن یعنی چی واگه میشه لطف کنید بگید چیکار کنم چون من اینکارارو نکردم و گیج شدم.ممنون

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

یعنی جرم علیه شما از نظر بتزپرس، اثبات شده و حالا پس از صدور کیفرخواست علیه شما، پرونده تان به دادگاه جهت رسیدگی و صدور حکم ارسال میشود

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

این یعنی اینکه شما متهم به کلاهبرداری بودید و در مرحله دادسرا قرار جلب به دادرسی علیه شما صادر شده است و اگه با این اوصاف پیش بره اقلا شش ماه زندان محکوم خواهید شد. فعلا که از نظر دادسرا اتهام وارد تشخیص داده شده و اونا شما رو درخور مجازات جرم کلاهبرداری تشخیص داده اند پس حتما توی پرونده چیزی یا چیزهایی وجود داشته که اتهام رو وارد دانسته اند. پیشنهاد میکنم در اسرع وقت از وکیل کمک بگیرین و از فرصت و امکان دفاعی که الان دارید استفاده کنید چون بعد از صدور و قطعیت رای دیگه کاری نمیشه انجام داد. الان مرحله دادسرا رو از دست دادید فقط مرحله دادگاه کیفری دو و دادگاه تجدیدنظر رو دارید اقلا ازین به بعد فرصت سوزی نکنید. خیلیها بعد از قطعیت رای به ما رجوع میکنند و ما میبینیم که حکم در مرحله اجرای احکامه و اگه زودتر اقدام میکرد امکان داشت از زندان نجات پیدا کنه ولی افسوس خوردن فایده ای نداره و باگناه یا بیگناه باید زندانش رو تحمل کنه چون حکم قطعی شده است.