مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از پرداخت هزینه دادرسی پرونده به نام شرکت خدماتی ( خصوصی خودم ) معاف شوم ؟

سلام من مدیر عامل شرکت خدماتی هستم که از تیر ماه سال 1394 تاکنون هیچگونه فعالیتی نداشته است و هیچگونه اموال حتی دفتر کار هم ندارد و «آخرین پیمان مورد رسیدگی در دادگاه به علت ضرری که به این شرکت وارد نمود باعث ورشکستگی شرکت شده است » و خودم نیز توانایی مالی جهت پرداخت هزینه دادرسی را ندارم ضمنا اعضا شرکت فقط خودم و همسرم هستیم . حالا با این وصف چطور میتوانم از پرداخت هزینه دادرسی معاف شوم و دادخواستم مورد رسیدگی قرار گیرد . ضمنا دادخواستم در خصوص مانده طلب همین آخرین پیمان که ذکر کردم هست .

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اعسار از پرداخت هزینه دادرسی مطرح نمایید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتر بود نوع شرکت خودتان را اعلام میکردید با عنایت به موضوع فعالیت شرکت به نظر میرسه شرکت شما از نوع با مسیولیت محدود باشه.بهرحال اعسار در مورد شرکتها پذیرفتنی نیست اعسار مختص به افراد هست .در خصوص ورشکستگی هم شما اینجوری نیست که هر زمان کارتان گیر کرد بگین ورشکسته ایم ورشکستگی باید به وقتش اعلام بشه طبق قانون تاجر باید ظرف سه روز از تاریخ توقف ورشکستگیش رو اعلام کنه ضمنا باید مشخص بشه نوع ورشکستگی چه بوده چون ورشکستگی به تقصیر جرمه و مجازات داره.فی الحال شما چنانچه مدعی ورشکستگی باشید باید دادخواست بدید و دعوای ورشکستگی را در دادگاه ثابت کنید و رای ورشکستگی له شما صادر بشه بعد از صدور حکم ورشکستگی و قطعیت آن میتونید از آن رای برای اثبات ورشکسته بودن شرکتتان استفاده کنید و موقتا از پرداخت هزینه دادرسی معاف بشید. پیشنهاد میکنم به جای اینکه دنبال ورشکستگی باشید بخشی از طلبتان را موضوع خواسته قرار بدید مثلا اگه صد میلیونه بیست میلیون تومان از طلبتان را مطالبه کنید بقیه رو بزارید بمونه بعد از گرفتن اون بیست تومن مطالبه کنید.اینجوری نیست که شما مجبور باشید همه طلبتان را مطالبه کنید اظهارنامه بدید همه طلبتان را بصورت رسمی مطالبه کنید بعد بابت هر مقدارش که وسع پرداخت هزینه هاشو دارید دادخواست بدید بقیه رو بعد از گرفتن اون مبلغ مجددا دعوی طرح کنید مطالبه کنید.