مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

سلام من چکی از کسی طلب داشتم که موتور فروش بود و نتونست چک رو پاس کنه منم برای اینکه به پولم برسم ازش یه موتور صفر خریدم
اما هیچ مدرک فروشی به من ندادن حتی قولنامه! فقط ازم سفته و امضا گرفتن و من بعد از یک هفته از روی تنه موتور متوجه شدم مدلش پایین تره و تو کارخونه یا تو مغازش موتور خواب بوده!
الان موتور بردم بهش پس بدم حتی گفتم افت قیمتش رو هم کم کن بخاطر اینکه موتور صفر بوده
میخاد بیشتر از نرخ اتحادیه از قیمت موتور کم کنه به عنوان ضرر و زیان
باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

دادخواست اثبات بیع ومطالبه ارش معامله را به دادگاه بده