مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام مبلغ چهار میلیون تومان به عنوان شیربها برای خرید دو قلم از جهیزیه به پدر زوجه از طرف زوج پرداخت شده و الان بدلیل عدم سازش حکم طلاق و استرداد جهیزیه صادر شده زوج از دادن دو قلم جنس خریداری شده با شیربها خودداری میکند. حال سوال اینست آیا حق با زوج است یا نه همراه جهیزیه باید تحویل زوجه گردد. ممنون

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتی که اجناس توسط زوج خریداری شده تعلقی به شما ندارد و جز جهیزیه شما محسوب نمیگردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شیربها اساسا در قوانین ما به رسمیت شناخته نشده لذا مطالبه آن هم موضوعیت ندارد.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز