مشاوره حقوقی رایگان - کارت به کارت

سلام وقتتون بخیر
ببخشید یه سوالی داشتم خیلی ذهنمو درگیر کرده ممنون میشم راهنمایی کنید

برادرم مریض شد بردمش بیمارستان تو حیاط بیمارستان یه زنی بهم نزدیک شد و گفت سواد کافی نداره وازم خواست برای شخصی کارت به کارت کنم منم کارتشو گرفتم و وقتی کنارم بود برای شخصی که میخواست 400هزار تومن کارت به کارت کردم وکارتشو تحویل دادم
بعدا که موضوعو تعریف کردم بهم گفتن نباید این کارو میکردم وممکنه برام دردسر بشه خواستم بدونم لازمه برای این موضوع نگران باشم؟کاری هست بتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر دوربینهای دستگاه عابربانک چهره شمارا ثبت کرده باشد مشکل ساز میشود