مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با سلام
بنده یک ماه و نیم پیش خودروی پراید را بصورت قولنامه دستی به فردی فروختم و در قولنامه قید شد خودرو دور رنگ میباشد و اون فرد هم پنج روز بعد از قولنامه خودرو را فردی دیگر فروخت و در محضر گفت که وکالت تعویض پلاک را به نام کس دیگری بزن و من همین کار را کردم بعد از یک و نیم ماه خریدار تماس گرفته که خودرو را کس دیگری فروخته و ان فرد هم طبق برگه کارشناسی ادعا کرده سقف خودرو رنگ دارد و درخواست فسق قراداد از بنده را کرد یا دریافت خسارت ناگفته نماند وقتی درخواست کردم برگه کارشناسی را بدهد در برگه نوشته شد بود سقف بازدید نشد و مابقی رنگ و ابرنگ میباشد و من هم قبول نکردم با این حساب ایا شکایت این فرد وارد است یا خیر
درضمن یا تاجای که به یاد دارم فقط یک ستون وسط رنگ داشت و سقف فابریک بود و ابتدای فروش هم کارشناسی نبریدم و فقط در قولنامه دور رنگ را قید کردیم
و البته بعد اینکه خودرو را بنده تحویل گرفت مقداری هم خودش از اطراف خودرو رنگ کرد برای زیبایی