مشاوره حقوقی رایگان - اضافه نمودن بند در مبایعه نامه

با سلام
مادر بنده پارسال با وکالت و مبایعه نامه از یه نفر ملک کشاورزیی رو خریدش ولی یه بندی رو ننوشته بود من مبایعه نامه رو بردم بنگاه مشاور املاک و اونو توی سه تا نسخه اضافه کردش،بعدم یه نوشته گرفت از من دست نویس عادی که کلیه مسئولیت های کیفر و حقوقی درمورد اضافه نمودن بند در مورد معامله با مبایعه نامه شمارشو نوشت بین اون اقا و مادر من به عهده بنگاه نمیباشد و به عهده شخص من هستش،ایا با این دست نوشته ک از من داره میتونه برای من دردسری درست کنه؟یا به عنوان جعل اسناد بخاد بنگاه دار از من شاکی بشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چیزی به مبایعه نامه الحاق شده باشد می‌تواند از مصادیق جعل باشد

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بستگی به متن الحاف شده دارد کار شما اشکال قانونی دارد بهترین راه اخذ امضای فروشنده ذیل بند الحاق شده است