مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام وقتتون بخیر با فردی شریک شدم و قراری که گذاشتیم به این صورت هست که سرمایه از ایشون باشه و کار و مدیرت مجموعه از من کارمون هم فست فود هست درصد مشخص شده 60به40 به نفع ایشون،دوتا سوال داشتم آیا حقوق کارکنان رو من باید از سودم یا از جیبم بدم چون گفتم کار با من و سوال بعدی تو هزینه ها مثل اجاره و... تقسیمات به چه صورت هست؟ ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تمامی هزینه ها کسر ومبلغ خالص سود مانده به نسبت 60/40 بین شرکا تقسیم میگردد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به همان ترتیبی که توافق کرده‌اید باید تقسیم شود