مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست

باسلام خدمت شما ،به عرض می رساند ،دادیار درخواست صدور کیفرخواست نموده و کیفرخواست صادره شده مبنی بر صدور رای به جرم توهین و تهدید به ضررهای نفسانی ،این درحالیست که در مرحله رسیدگی ادعای شاکی مبنی بر فیلمی بوده که خود شاکی گرفته و شاهدی رو معرفی کرده ،شاهد سابقه شکایت از بنده رو داشته و در دو مرحله محکوم شده ،ضمن اینکه شاهد اصلا در محل حضور نداشته

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باتوجه به دلایل ذکر شده میتوانید شهادت شاهد را بی اعتبارنمایید.