مشاوره حقوقی رایگان - کد ملی و ارز دیجیتال

سلام وقتتون بخیر
چندوقت پیش یکی از همکلاسی های بنده دردانشگاه برااینکه واسم ی درامدی راه اندازی کنه ازمن کد ملی خودم رو گرفت و گفت داخل نوبیتکس برات صفحه باز کردم و کد میومد روی گوشی خودم
و بعد زنگ زدم پشتیبانی نوبیتکس و مسدود کردم ک دیک نتونه کاری کنه
میخواستم بدونم راهی هست ک کلا کد ملی خودم رو درصرافی ها مسدود کنم ک کاری نتونه انجام بده؟؟؟
فکرم خیلی بابتش درگیر شده

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. صرافی ها جهت ثبت نام احراز هویت میکنند.از طریق ارسال پیام به سیم کارت مالک، واریز وبرداشت به حساب شخص صاحب حساب و…
بنابراین امکان اینکه بدون اطلاع شما ثبت نامی انجام شود بسیارکم است.