مشاوره حقوقی رایگان - چک حقوقی

بنده به عنوان معرف و ضمانت یکی از دوستان یه چک 8 میلیون تومانی به تاریخ برج 2 سال 94 به یکی دادم که همون موقع برگشت خورده.
متاسفانه کسی که پول و گرفته و بنده ضمانتش کردم الان دوساله گم و گور شده و الان چک من و اجرا گذاشتن حالا میخوام بدونم میتونم این چک و اقساط کنم؟
گذشته از این آیا ممکنه سریعا جلبم و بگیرن؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام اگه اموالی غیرازمستثنیات دین ندارید میتوانید دادخواست اعسارازمحکوم به,رابه شعبه صادرکننده رای تقدیم کنید واگه دادخواست راظرف یکماه ازتاریخ ابلاغ اجراییه تقدیم کنید تا صذورحکم قطعی اعسار,جلب صادرنمشه

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید اگر اعسار شما ثابت شود جلب بی مفهوم می شود