مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر

باسلام حضوروکلای گرامی.دخترم 7سالشه وشوهرم دادخواست استردادطفل داده.به دلیل ضرب وجرح های مکرر شوهرم وتوهین وفحاشی چندین پرونده پزشکی قانونی وچندتعهد ازاون دارم .الان هم به دلیل ضرب وجرح منزل پدرم هستم وقصد طلاق دارم .شوهرم اعتیادداره وهمیشه دوستهای معتاد روبه خونه می اورد اماهیچ وقت زیرباراعتیادش نرفته بااینکه چندین مرتبه اثارش روتوخونه پیداکردم امادرحال حاضر مدرکی برای ثابت کردنش ندارم .شوهرم به شدت عصبیه باکوچکترین جروبحثی تعادل روانی شو ازدست میده وشروع به فحاش وکتک میکنه .بنظرسما میتونم حضانت دخترم روازش بگیرم .

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر دادگاه مصلحت طفل را درزندگی کردن باشما ارجح بداند بله.