مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اشتباه شدم ازم

با عرض سلام و خسته نباشد امروز عصر پیامکی مبنی بر یک شکوائیه برام امده ک وقتی در سایت خدمات قضایی پیگیری کردم دیدم یک خانوم ک اصلا نمیشناسم در استان قم بر علیه بنده به جرم ادم ربایی و تهدید و توهین شکایت کرده ولی بنده تو عمرم اصلا قم نرفتم و نمیدونم اون شخص کیه و اصلا خلافی نکردم تا حالا
لطفا راهنماییم کنید چگونه باید بی گناهی خودمو ثابت کنم و ثابت کنم اشتباه شده

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نحوه دفاع باتوجه به مدارک ، ومستندات شاکی متفاوت است. بدوا بهتراست علت طرح این شکایت را از طریق مطالعه پرونده جویا شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا اشتباهی صورت گرفته لایحه دفاعیه ارسال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صرف ادعای آن خانم دلیل بر اثبات آن نیست باید دلیل و مدرک برای آن ارائه دهد شما هم اگر اتفاقی نیفتاده می‌توانید انکار کنید و در صورت عدم سوء نیت دعوا قرار منع تعقیب صادر می‌شود