مشاوره حقوقی رایگان - سابقه دزدی

سلام من برادرم نگهبان یه شرکته یه شب که با همکارش دوتایی شیفت شب بودن همکارش یه سیستم داخل یه کارتن میزاره توی ماشین برادرم که براش بفروشه و بهش ادرس هم میده که کجا ببره بفروشه
این آقا سیستم رو از سرکار برداشته بوده و وقتی متوجه میشن از انبار چیزی کم شده پیگیر میشن و همون پاساژی که برادر من سیستم رو برده رو پیدا میکنن و دوربین ها رو چک میکنن و اونجا میبیننش
الان گرفتنش ولی هیچ فیلم موجودی ندارن از موقع برداشتن اون کارتون از محل کار و اینا فقط همون لحظه ورودش به پاساژ با یه کارتنه همینه
برادرمم گفته این آقا کارتن رو به من داده و منم نمیدونستم و رفتم که بفروشمش ولی هیچ فیلمی از همکارش موجود نیست کلا هیچ فیلمی از لحظه سرقت نیست فقط همون فیلم تو پاساژه که برادرم داره کارتن رو میبره سمت مغازه
میخواستم ببینم الان این سرقت محسوب میشه؟ اخه اونا هیچ مدرک و فیلمی از موقع برداشتن یا بردن کارتن ها ندارن ازش
میتونن واسش خیانت در امانت بزنن و سابقه میشه واسش یا نه؟ لطفا جواب بدین خیلی نگرانیم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باوجودفیلم احتمالا محکوم میشه بهتره تاپرونده دردادسراهست زودتررضایت بگیرید.محکومیت به کمتراز2سال زندان,سابقه موثرنمیشه.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار محترمم موافقم