مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام. اگر کسی از من طلب سفته کند، با توجه به اینکه من در ایران زندگی‌ نمیکنم. چه تاثیری بر زندگیه من میزاره از لحاظ قانونی؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

بعدمحکومیت,اگه مالی ازت درایران شناسایی بشه توقیف وفروخته میشه و طلب محکوم له را میدهند و می تونه ممنوع الخروجی شمارابگیره وبعدورود به ایران نمی توانی خارج شوی تا بدهی راپرداخت کنی همچنین حکم جلبت رادریران میگیره.

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

با سلام
میزان سفته ها چقدر است؟ تا زمانیکه در خارج هستید تاثیری ندارد ولی میتواند شما رو ممنوع الخروج کنه که چناچه وارد ایران بشید خروج شما با مشکل مواجه بشه