مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه

با سلام و درود. بنده یک سال و سه ماه هست که با همسرم زندگی نمی کنم از همان روز اول برا نفقه اقدام کردم و ایشان به پرداخت ماهی 500 تومان محکوم شد چون هیچ دادگاهی نمیاد عدم تمکین ام زد رد شد و یک ماه که من ایشون جلب کردم در زندان است و ایشان دادخواست اعسار نفقه رو داده می خواستم بدونم نفقه که قسطی بوده پرداخت نکرده الان باز تقسیط میشه ؟
و رای طلاق بنده ام آمده چون ایشون نفقه نمیدن اصلا خونه ام برا زندگی مشترک نمی توانن تهیه کنن
اما ایشون بخاطر این که عقب بندازه روند کارو رفته اعتراض زده
شکایت ترک انفاق کردم

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

نسبت به اقساط معوقه اعسار مجددا اعسار تایید نمشه و رد میشه

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام.باتوجه به صدورحکم اعسار,ندادن نفقه وصف مجرمانه نداره وقابل تعقیب کیفری نیست ولی ملزم به پرداخت نفقه شماست.دادخواست الباقی نفقه راکه نداده تقدیم کنید.بله میشه تقاضای تعدیل اقساط رابخاد.