مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام مدتها پیش حرفی را به امانت به کسی سپردم که برای حرف مدرکی از دوربین مداربسته دارم. این حرف را که به موجب آنکه صاحب خانه بود و نیاز به اطلاع از شرایط مستاجرش بود تا از او بخواهد که ملک را ترک کند ( بدون هیچگونه قراردادی شش سال در ملک ساکن بود ) و ایشان پس از آنکه در مسائل دیگر قصد به سوء استفاده از اینجانب داشت و موفق نشد. حرف را به آن شخص گفته و شرایط آسایش خانواده مرا به دلیل تهدیدهای آن شخص ( صدای ضبط شده. تهدیدهای او را دارم ) بهم ریخته. آیا این مصداق خیانت در امانت محسوب می‌شود؟

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

در قانون امانتداری یا خیانت در سخن عنوان مجرمانه ندارد

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام جرم خیانت درامانت درامورمالیست ودرغیر مالی مصداق نداره.و وصف مجرمانه نداره.