مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار

با سلام
بنده پس از شکایت از کارفرما رای به نفع من صادر شد به مبلغ 9 میلیون تومان حالا تقاضای اعسار داده اند به مبلغ ماهیانه 500هزار تومان با توجه به اینکه دفتر نمایندگی بیمه ایشان در برج هستش و ماهیانه حداقل 6 میلیون درامد دارند و دارای شرگت بازرگانی هستن و در یکسال اخیر ماشین خود را فروخته اند و سفر خارجه دارند من چطوری می توانم توانایی مالی ایشان را ثابت کنم؟؟

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

اگر فرصت اعتراض دارید،از رای تجدید نظر خواهی کنید و اظهار نمایید که مدعی اعسار تاجر وبازرگان است ،در صورت احراز اعسارش رد میشود.

پرسشگر :

بسيار ممنون از وقتي كه گذاشتين. جلسه اول رسيدگي اعسار هنوز تشكيل نشده بنده مداركم در همون جلسه ببرم؟

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ازشخص حقوقی(شرکت) وشخص تاجر,دادخواست اعسار پذیرفته نمی شه ومحکوم به رد است