مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با عرض سلام و خسته نباشی.
بنده یه پرونده ای دارم در دادگاه حقوقی که به مبلغ 120 میلیون تومان محکوم شدم ولی محکومیتم عمدی نبوده به همسایه خسارت وارد شده از اون طریق دادگاه منو محکوم کرده در دادگاه اعسار طرف استعلام کرده بنده خانه مسکونی دارم و ماشین داشتم که قبل 8 ماه پیش فروختم البته قولنامه ای هم هست که قبل دو سال فروختم و تقریبا 6 ماه پیش از حسابم 100 میلیون برداشت کردم و حسابم رو بستم و خودم مستمری بگیر هستم دادگاه اعسار منو رد کرد در تجدید نظر بنظر شما چیکار کنم شاهد ها هم امدن و شهادت دادن الان دادن همه این مبلغ را ندارد راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما اعتراض شما نتیجه ای نخواهد داشت
به هر حال اگر اعتراض دارید در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی به نامتان باشد اعسار رد میشود در غیر این صورت دادخواست تعدیل تقسیط دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به هر حال به رای اعتراض کنید نتیجه قابل پیش بینی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد کرد

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
احتمالا رای بدوی تایید شود
چرا که شما مال منقول غیر منقول داشته اید هرچند که آنها را منتقل نموده باشید ولی استدلال قاضی احتمالا این است که پول آن نزد شما باقی باشد

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
به دادگاه تجدید نظر مدارک خود را ارایه دهید.

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام حسب اظهارات شما چون مالی به نام شماست احتمال قوی در مرحله تجدید نظر هم رای بدوی تایید می شود اما اعتراض بزنید انشاءالله مثمر ثمر باشد و به مبایعه نامه تنظیمی فروش ماشین استناد نمایید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

اگه موضوع و دلیل جدیدی داشته باشید رای به نفعتون نقض میشه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در مهلت مقرر 20 روزه، به رای اعتراض کنید. به قولنامه فروش خودرو استناد کنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه به اینکه در داد گاه تجدید نظر یک لایحه کامل از از حقوق شما دفاع میکند. با تنظیم یک لایحه و بیان کلیه دلایل باشفافیت و دلایلی ک در اعسار شما به ان توجه نگردیده خواستار رسیدگی مجدد. شوید. توصیه میشود دراین مسیر حتما ازعلم و تجربه همکاران وکیل بهره مند شوید.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

مال ب اسم شما باشد اعسار احتمالا رد می شود مگر در موارد مستثنیات دین

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ثابت کنید نمی توانید مبلغ محکوم به را به صورت یکجا پرداخت کنید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام
تجدید نظر خواهی کنید ودلایل مستدل رادرلایحه قید کنید توصیه می شود از راهنمایی وکلا استفاده کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به توضیحات شما متاسفانه بنظر نتیجه ای در پی نخواهد داشت