مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی رد اعسار

سوالی دارم در دادگاه شخصی را محکوم به پرداخت چک بلامحلش کردم که کشیده بود خودشم اعتراف کرده که چک رو داده در تجدید نظر هم محکوم شد خانه مسکونی اونم توقیف کرده بودم قاضی حکم به تقسیط داده سوال من اینه چطور کسی که ازش کلاهبرداری شده و مستاجر هس حق و حقوقش حرام حساب میشه و باید حقشو اقساط بگیره اما کسی که خونه داره و میتونه بفروشه اون بدهی که در مقابل خونش کمه بده ویه خونه کوچیکتر بگیره حق دار حساب میشه و براش زندگی کردن لازمه؟ چه قانونیه این چه مملکت اسلامی است با این شرایط من چیکار کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هر حال قاضی با توجه به جوانب و بررسی اعسار مدیون حکم میدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشید هرآنچه چه جزء مستثنیات دین قابل توقیف است است شما میتوانید اگر احساس می کنید مستثنیات ایشان آن بیش از عرفه است شکایت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همین دفاعیات را می توانستید در دادگاه مطرح کنید.
اگر حکم اعسار و تقسیط صادر شده باشد طبق حکم دادگاه باید عمل بشه.

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

درود
اگر خانه ایشان متناسب با شان ایشان باشد توقیف نخواهد شد
ولی اگر از لحاظ عرفی منزل مسکونی بیش از شان ایشان باشد با دفاع معقولانه میتوانید نتیجه بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به اجرای احکام اعلام کنید که خانه از شان او در حالت اعسار بالاتره

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه خونه اش بررگه میتونید درخواست فروش ان را بدهید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

صرفاً منزل مسکونی که عرفاً در شأن محکوم علیه در حالت اعسار او باشد جزء مستثنیات دین محسوب می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شخصی که محکوم شده یک خانه و یا یک واحد آپارتمان داشته باشد جزء مستثنیات دین محسوب میشود و قابل توقیف نیست اما اگر بیشتر از این باشد و یا مال دیگری از بی سراغ دارید میتوانید هر یک را به اندازه میزان محکومیت برای توقیف به دادگاه معرفی کنید. و بر همین اساس اعسار اش را رد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، یک خانه جز مستثنیات دین محسوب می‌شود

محکوم علیه اگر اقساط را در موعد مقرر پرداخت ننماید شما میتوانید درخواست صدور حکم جلب ایشان و توقیف کد ملی ایشان را نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،منزل مسکونی در حد شأن شخص جز مستثنیات دین محسوب میشود.مگر اینکه شما بتوانید ثابت کنید منزل فوق ارزش بالاتری دارد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام اگر نقل و انتقال در فاصله زمانی بعد از حکم محکومیت بوده است، می توانید معامله به قصد فرار از تادیه دین شکایت کنید و برای رد اعسار هم نیاز به توضیحات بیشتر دارد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر ادعای شما بر این موضوع که ملک ایشان بیش از شان ایشان است می توانید به حکم صادره اعتراض نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک‌خانه در شان‌ محکوم علیه در حد اعسار به شرط سکونت فی الحال از مستثنیات دین محسوب میشود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

میتوانید نسبت به رأی صادره اعتراض و با معرفی اموال و املاک و یا وجوه نقدی ایشان و ارزش بالای ملک موجود

مراتب را اعلام و تقاضای فروش ملک را در جهت پرداخت موضوع خواسته ی شما اقدام نمایند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مسکنی خارج از عرف و شان به تشخیص دادگاه داشته باشد همین طور است باید در اعسار مطرح و یا اعتراض به رای نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قوانین اعسار بالای 80 درصد منطق با فقه است و درمرحله اجراست که باید دقت بیشتری به عمل اید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

در صورتی که شخص بدهکار خانه ای داشته باشد که با توجه به جایگاه اجتماعی ایشان بالاتر ازشان وی باشد قابل فروش وتبدیل به خانه متناسب با جایگاه و ی میباشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خانه براساس شأن او توسط دادگاه بررسی میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما نیز بعنوان محکوم له می توانید به حکم اعسار صادره معترض شوید و دلایل و مستندات خودتان را ارائه نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،منزل محل سکونت،جزء مستثنیات دین بوده وقابل توقیف نیست مگرانکه بالاتر از شأن وعرف باشد.

یک وکیل :

سلام در هر صورت یک منزل مسکونی متناسب با شان مستثنیات دین محسوب و قابل توقیف نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
یک واحد مسکونی جز مستثنیات دین محسوب می‌شود ...