مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های تصادف..

سلام
بنده با سمند به موتور سیکلت با دو نفر راکب که منجر به جرح دو نفر شده و بنده مقصر اعلام شدم و بیمه ثالث دارم،
باتوجه به اینکه هزینه تصادفات در بیمارستان رایگان می باشد به دلیل عدم وجود پلاتین، از بیمار تقاضای پلاتین نموده لذا بیمار پلاتین را از بیرون تهیه کرده و فاکتور گرفته است و بیمه این هزینه را متقبل نمی شود و فقط دیه را پرداخت می کند
سپس بیمار شکایت کرده که این هزینه را بنده متقبل شوم چون مقصر بودم.
هنوز حکم دادگاه صادر نشده طرف شکایت کردن شورای حل و اختلاف هم رفتیم فاکتور 15میلیون آوردن که اعم از هزینه ایاب و ذهاب و وسایل پزشکی و... میباشد نمایندگان شورا نیز من را محکوم به پرداخت آن کردند و گفتند بایستی شما پرداخت کنی وگرنه زندان میرید. منم گفتم که بیمه دارم شما با بیمه طرف هستید سازش نکردیم
حالا سوالم اینه که ایا در دادگاه بنده را محکوم به پرداخت این هزینه ها میکنند؟
چون بیمه از پرداخت فاکتورها سرباز میزند و فقط پزشک قانونی رو قبول دارن. باید از جیب خودم این هزینه را پرداخت کنم؟
یا اینکه می توانم توسط بیمه پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

هزینه های درمان بر عهده بیمه است.طرف مقابلتان میبایست دعوا را تواما بطرفیت شما و شرکت بیمه مطرح مینمود.اگر اعتراض نکردید این موردو در اعتراضتان قید کنید و اگر اعتراض کردید سریعا لایحه‌ ای تنظیم کنید با این موضوع که مطابق بند الف ماده 4 قانون بیمه شخص ثالث دعوا به نحو صحیح مطرح نشده است.