مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن شرایط مساوی متهم و شاکی در جلسه دادگاه

با سلام سال نو مبارک
بنده درگیر پرونده ای در خرم آباد شدم که مراحل قانونی منظم طی شد و پرونده به دادگستری برای رسیدگی ارسال شد جلسه دادگاه اول قاضی محترم تشریف نیاورده بودند و پرونده برای رسیدگی موقت به شعبه دیگر فرستاده شد بعد از اینکه دفاعیات خودم و به صورت لایحه تقدیم کردم قاضی نظر خیلی مساعدی نسبت به بنده طبق مدارک موجود در پرونده و تبرعه شدن من داشت.
جلسه دوم
قاضی از شاکی خواست که شکایت شو نو توضیح بده شاکی با زبان و گویش محلی شروع به صحبت کرد قبل از شروع توضیحات بنده به قاضی تذکر دادم که من متوجه این زبان نمیشم برام ترجمه کنید قاضی اهمیتی نداد گفت خوب متوجه میشی خودتو به نفهمی نزن: گفتم شما حرفهای شاکیو شنیدید هر سوالی دارید بپرسید تا جواب بدم: گفت سوالی ندارم هر چی که فکر میکنی من باید بدونم بگو: تا شروع به صحبت کردن کردم شاکی با زبان محلی حرفمو قطع میکرد به قاضی اعتراض کردم گفتم رشته کلام و از دستم خارج میکنه کاغذ بهم داد گفت بنویس: منم نوشتم و به قاضی گفتم نوشتم بدونه اینکه دفاعیات منو بخونه گفت دفاع آخرت و بنویس گفتم نمیخونید چی نوشتم گفت برو توبه کن بعد از بحث و بگو مگو قاضی گفت همین که تو یه زن تنها از اصفهان خرم آباد اومدی داری زبون درازی میکنی مشخصه که متهم هستی نهایتا گفت تا 5 فروردین صبر میکنم رضایت شاکی تو گرفتی که هیچ رضایت نگرفتی بهت حبس میدم الان میتونم درخواست بدم قاضی دیگه ای پرونده رو رسیدگی کنه به نظر شما باید چه اقدامی بکنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال از لحاظ قانونی امکان انتقال و احاله پرونده شما از شعبه رسیدگی کننده به شعبه دیگر همان دادگاه شهرستان وجود ندارد و اگر قاضی رسیدگی کننده به دفاعیات شما توجهی نداشته و یا خدای ناکرده به شما بی احترامی و توهین نموده و یا به زبانی غیر از زبان رسمی کشور ، توضیحات شاکی را بدون مترجم استماع نموده و یا از عدالت خارج شده می توانید بر علیه وی در دادسرای انتظامی قضات شکایت نمائید تا رسیدگی و حکم صادر گردد .