مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ بدهی

میخواستم بدونم اگه یک دلایلی وقتی فروشنده 70 میلیون خواستار شد بعد دوجلسه دادگاه رفتم و گفتم 15 میلیون فقط بدهکارم عذاب وجدان داشتم و دروغ گفتم ایا تاثیری داره البته شهادت هم شهود داده خوانده ام شهود اورد حالا میخوام بدونم من حتی از قاضی خواستم از خوانده بخواد قسم بخوره اما ایشون فقط گفت قسم میخورم اما اینکار انجام نشد الان میخوام بدونم میتونم کاری کنم یا اگر رای صادر شد چه ادله ای انجام بدم تا بتونم ثابت کنم من فقط 15 میلیون بدهی به این خانوم دارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر طرف مدرک از شما دارد یا شاهد معرفی کرده نمی توانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و برای دادگاه ارائه نمایید و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید