مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ بدهی

سلام من یک سفته دارم 100 میلیونی سفید امضا و اثر انگشت دارم ولی تاریخ و مبلغ ندارد این آقا هم اول چک هاش از من گرفت سفته سفید داده. ولی من عکس چک هاش دارم به او پس دادم وسفته سفید داده بعد الان میگه بابت سود ایشون سفته دادم ومبلغ هم قبول ندارند و نمی دونم چی کار کنم کلا بدهی اش 82 میلیون هست نمی دونم الان در دادگاه بگویم 82 بدهکار یا 100 و این که این آقا میگه سود این مبلغ حتی میگه حاضرم قسم بخورم ولی من عکس چک هاش رو دارم با انتقال توی سفته هم مبلغ 100 نوشتم ولی در اصل 82 میلیون هست ولی قبلا 100 بدهکارم بود الان ولی 82 میلیون هست . در دادگاه چی بگم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
سفته سندی است تجاری و وجود سند تجاری نزد شما دلیل بر مدیونیت ایشان نسبت به شماست و ایشان باید ادعای خلاف اصل خود را مبنی بر عدم وجود بدهی اثبات نماید شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه سفته به میزان مطالبات علیه ایشان در دادگستری مطرح نمایید.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام سفته سفید یعنی اختیار پرکردن مندرجات به خودتون داده و شما وکیل شدین ازسوی ایشون درپرکردن و سقف سفته در سفته درج شده لذا میتونید دادخواست مطالبه وجه سفته رو بدین بگین بابت طلب بوده و درنهایت با 2شاهد مرد و یا 1شاهد و قسم تکمیلی ادعاخودتون رو ثابت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما سفته را واخواست نمایید و دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید