مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن استقلال

سلام من دخترم و 20 سالمه و مجرد هستم و توانایی مستقل شدن و کار کردن رو دارم،، تو این 20 سال زندگیم یه بار آرامش نداشتم تو عمرم یه بار نزاشتن با رفیقام حتی به یک پارک معمولی برم اختیار هیچیم دست خودم نیست چیزی ب عنوان حریم شخصی ندارم حتی انتخاب لباسامم دست خودم نیست پدرم مشکل عصبی داره با یک ذهن عقب افتاده که فکر میکنه دختر و زن فقط برای تو خونه هستن و فقط باید تو خونه نوکری کنن و هیچ جوره این افکارش درست نمیشه می خوان منو همینجوری نگه دارن تا ازدواج کنم و من نمی خوام ازدواج کنم فقط می خوام ازشون جدا بشم و یه زندگی مستقل داشته باشم با آرامش روحی و روانی خیلی از کار های پیش پا افتاده و عادی مردم شده آرزو من دیگه خسته شدم ازشون فقط یه راهی می خوام که ازشون جدا بشم اصلا با مشاور و اینا درست نمی شن فقط راهی هست که ازشون جدا بشم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شما به سن رشد رسیده و توانایی کار، تحصیل و زندگی مستقل بدون طرح دعوی در دادگاه را دارید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
می توانید مستقل و جدا شوید