مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام عرض ادب و وقت بخیر.بنده چون مشکلات مالی برام ایجاد شد و باعث ورشکستگی گردید و گرفتار زندان شدم و در نبودن بنده یک واحد مسکونی محکوم میگردم بدونه اینکه طرف مقابل ریالی پرداخت کرده باشد (پولی برادرم به امانت گرفته بود هم دوتا چک گرقت و هم مبایع نامه سفید امضا) . (سفید امضا . تصرف عدوانی .خیانت در امانت . مزایده )گرفت بعد از اینگه راجب این پرونده محکوم شدم از زندان از طریق لایحه های که نوشتم چون کسی را نداشتم پیگیری نمایند تا اینکه دادستان به ندامتگاه آمد در جریان گذاشتم که همچین مواردی برام پیش آمد و بعد از مدتی مرا خواستند به شعبه دیگری برای دادرسی و تا اینکه در سال 1401 پست تصویری ایجاد گردید و پرونده به همان روال ماند تا اینکه آزاد شدم خودم پیگیری مینمایم ولی چون سواد قانونی ندارم باید از کجا شروع نمایم یا چگونه گفتار کلمات ادا نمایم با تشکر و سپاس گذاری از وکلای محترم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگه سفید امضا باشه کارشناس به راحتی تشخیص میده. شما همون شکایت کیفری خیانت در امانت و سو استفاده از سفید امضا مطرح کنید