مشاوره حقوقی رایگان - چک

من ازطلبکارم بعدازتسویه کامل وپرداخت دیرکرد لاشه چک روتحویل گرفتم رفتم به بانک برای رفع سوار ولی به اسمم نیس بانک قبول نمیکنه به اون طرف هم تماس میگیرم ازقصد اذیت چک هارو سیستمی به نامم نمیزنه چه راهکاری دارم؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

هم میتونید برای مدت مشخصی که بانک اعلام میکنه صبر کنید که احتمالا چند سالی طول بکشه هم اینکه میتونید بهش اظهارنامه رسمی بدید از طریق قانونی علیه اون دعوای حقوقی مطرح کنید تا دادگاه محکومش کنه بیاد چک رو بنامتون ثبت کنه. اگه متن اظهارنامه رو درست تنظیم کنید به احتمال زیاد میاد همکاری میکنه