مشاوره حقوقی رایگان - اعصاب روان

سلام در کمسیون بدوی اگر کسی افسرده وسواس فکری داشته باشه از کار اخراج هم می کنند یا اینکه محدویت کاری می دهند واینکه تفاوت کمسیون بدوی وکمسیون عالی را بگویید چه فرقی دارد

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

کمیسیون عالی مرجع اعتراض از رای کمیسیون بدویست

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بستگی به نوع شغل طرف داره. به احتمال زیاد بهش فرصت میدند که بره پیش متخصص درمان روشروع کنه و مستنداتش رو ارایه بده. اگه هنوز کمیسیون رای نداده پیشنهاد میکنم اینکار رو خودتون انجام بدید. فرق این دو کمیسیون در تعداد اعضا و تخصص اونهاست. بعد از رای کمیسیون اول اگه کسی به تصمیم اون معترض بشه اعتراضش رو میفرستند کمیسیون تجدیدنظر یا همون عالی. بهتر بود اطلاعات بیشتری از مشکلتون و شغلتون ارایه میدادید تا بشه دقیقتر نظر داد