مشاوره حقوقی رایگان - چاه اب کشاورزی

درود بر استاد محترم
چاه کشاورزی واقع در زمین شخصی حقیقی با مالکیت 6 دانگ زمین میباشد
ایا سهامداران چاه باید اجاره ای به مالک زمین پرداخت نمایند؟
ممنون از پاسخ های شما

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

این امر بستگی به سابقه دارد اگه چاه از خیلی سالها قبل اونجا احداث شده و بقیه از وقتی یادشان میاد چاه تو زمین اون بوده اینحالت نیازی به اجاره دادن نیست چون حق ارتفاق دارند اما اگه سابقه احداث چاه معلومه باید طبق توافقشان عمل کنند بهر حال باید دید رو چه حساب اون چاه در زمین غیر احداث شده است صرف واقع شدن چاه در زمین دیگری نمیتونه به معنی این باشه که صاحب زمین اجاره بگیره