مشاوره حقوقی رایگان - تعیین دیه

سلام...مشکل مردم در تعیین دیه ها هستند بقیه مسایل جز بدیهیات هستتد
دوبینی چشم چپ چقدر دیه دارد؟
بله میدانم با پزشک فانونی هست اما آیا در طی سال های کاری شما با دوبینی چشم بر خورد نکرده اید که حدوداً بفهمید دیه اش چقدر میشود؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

این مورد نادری هست و در متن قانون نیامده است. در قانون دیه چشم اومده . در مورد سوال شما بینایی دچار آسیب شده است و قابل درمان بودن یا نبودن در میزان دیه تاثیر زیادی دارد. اینجور مواقع ارش تعیین میشه.ارش هم یعنی دیه مشخصی نداره برای همین نظر پزشک قانونی ملاک هست. حتی از خود قاضی هم بپرسید بدون دیدن نظر پزشک نمیتونه بگه دیه اش چقدر میشه. عین این میمونه بپرسی خسارت ماشین من چقدره؟ خب معلومه برآورد خسارت ماشین کار کارشناسه نه وکیل و قاضی.