مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعریز

با عرض سلام و خسته نباشید
آقایی از من و پسرش به جرم سرقت از منزلش شکایت کرده و من در سرقت نقشی نداشتم حال منو بازپرس جلب کرد و رفتم گفتم اطلاعی ندارم گفت با راهنمایی تو باید پسر شاکی که همون متهم سرقت از منزل پدریش هست رو دستگیر کنند و دستگیر هم کردن و نزد بازپرس اقرار کرده و با وثیقه آزاد شد که از منزل پدرش همراه با یکی از دوستاش سرقت کردند اما اون پسره مجهول المکانه و و در ضمن بازپرس بعد از بازجویی منو بدون وثیقه آزاد کرد میخواستم بدونم این جریان چطور تموم میشه برام منع تعقیب صادر میکنن یا چطور میشه حتی تو سامانه ثنا هم منو به اتهام سرقت نام بردن آیا یک بار اقرار نزد بازپرس کفایت میکنه یا طرفین باز هم باید در دادگاه حاضر شوند ؟!
ممنون از تمامی وکلای ارزشمندی ک وقت گذاشتن برای پرسش من تشکر.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

از شما وثیقه نگرفته پس به احتمال زیاد اتهام متوجه شما نبوده است. مگر اینکه ازتون التزام به حضور با قول شرف گرفته باشه که اونم در اتهام سرقت وثیقه مرسومی نیست. صرف اتهام و حضور در بازپرسی منجربه محکومیت کسی نمیشه باید علیه فرد دلیل باشه با این اوصاف که فرمودین بعیده شما رو جلب به دادرسی کنند یحتمل همون منع تعقیب یا برایت براتون صادر بشه