مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وقتتون بخیر من یک ماه پیش آگهی با عنوان کار اینترنتی دیدم تو تلگرام بهشون پیام دادم گفتن باید احراز هویت کنی تو صرافی منم کردم و رمز شخصیمو بهشون دادم اونا هم پول واریز و برداشت میکردن و رمز ارز میخریدن بعد چند روز از طریق سایت و پرس و جو فهمیدم کلاهبرداریه و گفتم نمیخام باهاتون کار کنم بعد از اون حسابم بسته شد فهمیدم اینا از حساب یه نفر پول میکشیدن میریختن تو کارت من حالا طرف شکایت کرده پولشو میخواد همه هم میگن پول بده بهش تا رضایت بده ولی پول دست من نیست چجوری ثابت کنم یکی دیگه کلاهبرداری کرده لطفا کمکم کنید کسی حرفمو باور نمیکنه چون آیدیشونو پاک کردن شمارشونم خاموشه

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگه از شما شکایت کردند همین حقیقت رو بگید بهر حال ضوابط اجازه داده اونا بتونن از حساب شما برداشت کنند اون کسی که از حسابش پول برداشتند خودش مقصره حتما یه جا یه قصوری کرده که از حسابش پول برداشتند. لزومی نداره بهش پول بدی رضایتش رو بگیری. بگو برو شکایت کن هر جا لازم شد منم میام.برداشتن پول جرمه شما هم پولی برنداشتین صرفا از حساب شما استفاده کردند که اونم به محض اطلاع جلوش رو گرفتی