مشاوره حقوقی رایگان - خرید امتیاز مسکن ملی

سلام و خدا قوت
چندی پیش امتیاز مسکن ملی را از شخصی خریدم و قرار شد بابت واریزهای بعدی پول نقد به کارت فروشنده بریزم تا ایشان واریز کند دو نوبت است که حدود یکصد میلیون تومان به کارتش واریز کرده ام اکنون مطلع شده ام فروشنده پول را واریز ننموده بفرمایید چطوری پیگیری و تحت چه عنوانی طرح دعوی کنم باتشکر فراوان

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تعهد ایشان را باید اثبات کنید و دعوای الزام به ایفای تعهد

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

فروش این امتیاز غیرقانونیه و معامله شما هیچ اثر قانونی نداره لذا بهتره برای پس گرفتن پولتان هرچه سریعتر اقدام کنید چون شما قانونا نمیتونید ایشون رو وادار به انجام این تعهد کنید یعنی اون شخص راحت میتونه پول شما رو بالا بکشه