مشاوره حقوقی رایگان - حقوق شفعه ملک مشاعی

با سلام و خسته نباشید، اینجانب سال گذشته 3 دانگ از یک ملک تجاری خریداری کردم.به دلیل دفترچه ای بودن سند پس از چند ماه جهت تک برگ کردن به ثبت اسناد مراجعه نمودم ولی چون ملک اصلاح سند داشت (کاهش متراژ) همراه شریک مشاعی ملک (صاحب 3 دانگ دیگر) یک رضایت نامه محضری نسبت به اصلاح و کاهش سند به ثبت اسناد دادیم و سند ها صادر شد.حالا پس از گذشت یک ماه شریک مشاعی میخواهد با عنوان حق شفعه شکایت کند و ملک را پس بگیرد و مبلغ را پرداخت کند. سوالم اینجاست ایشان که از زمان مبایعه نامه از معامله من خبر داشت حالا پس از گذشت این مدت میتواند شکایت کند؟ دلیلش هم این است که از زمان صدور سند کمتر از 30 روز گذشته میتوانم ولی من مدعی هستم از زمان مبایعه نامه اطلاع دارد و صدای ضبط شده اش را دارم که با من تماس گرفته است. متشکرم.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

نه نمیتونه مگر اینکه قیمت روز رو بده نه قیمت پارسال رو تازه همه اونم باید نقد بده. یکسال برای اعمال حق شفعه الان زمان زیادیه بهتره حضوری با وکیل مشورت کنید