مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام. خسته نباشین. ازمن شکایتی شده بود 1_ضرب و شتم2_تهدید 3_توهین به اشخاص عادی حالا ازدادگستری برایه من حکم برائت یا همون منع تعقیب صادر شده والان هم قطعی شده حالا من میتوانم ازاون طرف به جرم اعاده حیثیت یاهمون ادعایه شرف نمایم یانه. اگه امکان داره چطور شکایت کنم. دست شما درد نکنه

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

شکایت که میتونید مطرح کنید ولی احتمال نتیجه دادنش زیر ده درصد هست بهتره وقت و هزینه خودتون رو تلف نکنید اگه وکیل داشتید میتونید اجرت وکیلتان را ازشون طلب کنید