مشاوره حقوقی رایگان - کمیته انضباطی

با سلام
بنده 40 روز پیش قراردادم با شرکت تموم شدو تمدید نکردم و الان در شرکت دیگری قرار داد بسته و اونجا کار میکنم ولی از کمیته انضباطی شرکت قبلی تماس گرفتن و میگن به شرکت خسارت زدی و باید بیایی کمیته و از خودت دفاع بکنی وگرنه پایان کار واریز نمی کنیم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

دوست عزیز بهتر بود در مورد خصوصی یا دولتی بودن شرکتتون اقلا توضیح میدادین. شرکت خصوصی از اساس کمیته انضباطی داشتنش جای بحث هست چه برسه به اینکه دفاع هم بخواد حتی در مورد شرکتهای دولتی هم چنین موردی قفله من نمیدونم شما کدوم شرکت کار میکردین موردی که میفرمایین اساسا در ایران وجود خارجی نداره. کسی نمیتونه کسی رو وادار کنه بیاد براش کار کنه دوره برده داری تموم شده. بهشون بگید اگه خسارتی از من به شما وارد شده میتونید از طریق مراجع ذیصلاح قانونی پیگیری کنید ضمنا کمیته انضباطی احضاریه مکتوب میفرسته با مهر و امضا و ساعت و روز جلسه تعیین میکنه نه اینکه تلفنی بگه پاشو بیا. دادگاه با اون ابهت و عظمتش تلفنی کسی رو احضار نمیکنه یه شرکت مگه میتونه؟ که بخواد احضار هم بکنه!!!حرفهایی که زدید اصلا در گروه خونی و چارت قوانین کشور ایران نمیگنجه.