مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

با سلام و عرض ادب . برادر من که کارمند یکی از ادارات دولتی بوده و دارای سابقه بیمه و بیمه شده ان اداره بوده است که بر حادثه طبیعی فوت شده اند و متوفی مجرد بوده و مادرم که خود مستمری بگیر میباشد ایا میتواند با مراجعه به اداره به بیمه خواستار وصل شدن بیمه برادرم شود یعنی دو حقوق از یک صندوق دریافت کنند ضمنا بیمه هیچ گونه هزینه ای را متقبل نشده است هر بار هم که به اداره بیمه مراجعه مینمود اداره بیمه این خواسته را را رد میکند و اظهار میدارد که یا باید متوفی داری همسر یا فرزند میبوده یا حقوق مادر را قطع کند تا حقوق برادرم را وصل کند ایا ما میتوانیم پیگیری قانونی کنیم ایا راحلی وجود دارد با تشکر.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بنظرمیادحرف بیمه درست باشه ومادرتون نمی تواند دوحقوق ازبیمه بگیرد.فقط یک جا استثناءازن می تولند 2حقوق ماهانه داشته باشدزمانیست که زن حقوق بگیره وشوهرمرحومش حقوق بگیربوده باشد.