مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام ویزیتور شرکتی هستم از یک مغازه دار چکی ب مبلغ 17 تومن دریافت کردم ک این چک ب اسم مشتری این مغازه دار هست .الان چک برگشت خورده مغازه دار میگ برید از مشتری شکایت کنید و هیچ شماره تماس و مکانی از مشتری نداره .خاستم بدونم روال قانونیش خیلی طولانیه؟و پای مغازه دار هم گیر هست ک درصورت ندادن پول مغازه دار موظف بشه پرداخت کنه؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بستگی داره به نوع چک. بهتره نوع چک رو اقلا قید میکردین چون چکهای جدید رو نمیشه اینجوری خرج کرد . سوالتون رو با اطلاعات کامل چک دوباره مطرح کنید ببرید بانک از بانک بخواهید برگشت بزنه اگه نزد معنیش اینه که اون چک صیادیه و توسط شما قابل وصول نیست و مغازه دار خودش باید بره دنبالش