مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت برای همسایگان در آپارتمان

باسلام واحترام
ما در آپارتمان 6 واحده ساکن هستیم که متاسفانه یکی از همسایه ها 3 فرزند شر وبی ادب دارد که از طرق مختلف به همسایه ها آزار می‌رسانند
1.تخریب وسایل ساختمان مثل درب ورودی و لامپ ها وشیر آب و .....
2.آسیب زدن به ماشین های پارک شده در پارکینگ به طرق مختلف
3.باسر وصدا و جیغ به صورت وحشیانه از پله ها بالا و پایین میرن
4.در پارکینگ با سر وصدا موقع استراحت فوتبال بازی می‌کنند
به پدرشون که تذکر دادیم در جواب گفت به شما ربطی نداره و با بی احترامی جواب میده
لازم به ذکر است با توجه به اینکه ایشون مستاجر هستن و به صاحبخانه هم تذکر داده شد ولی ایشون هم همکاری نمیکنن
باتوجه به شرایط گفته شده در بالا و اینکه بچه هاشون به سن قانونی نرسیدن راه حل قانونی چیست و قانون گذار برای همچین مواردی چه راه حلی قرار داده

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت مزاحمت و تخریب و انجام دهید. تا رسیدگی شود

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

با توجه به سن کم بچه ها اگه خسارتی وارد کنند پدرشون باید خسارت رو بده. شب موقع استراحت خصوصا ده شب به بعد حق ندارند خارج از واحدشان در بخش مشاعات سر و صدا کنند یا فوتبال بازی کنند اگه این صحنه اتفاق افتاد به پلیس 110 زنگ بزنید تا گزارش کنه. متاسفانه برای داخل واحدشان کار خاصی نمیشه انجام داد چون سن بچه ها خیلی پایینه و تعهد گرفتن از بچه در این سن اصلا معنی نداره