مشاوره حقوقی رایگان - عدم وصول پرونده استنادی

سلام خسته نباشید
بنده شکایتی بدلیل فروش مال غیر انجام دادم ولی مورد دعوی توی شهر هست که مجبور شدم وکیل بگیرم بدلیل دوری و پرداخت هم طبق قرار به ایشان انجام شده ولی وکیل بنده هیچ کاری انجام نمیده و پرونده ای رو که دادگاه درخواست کرده از شعبه دیگه درخواست و تحویل شعبه حقوقی نمیده من چطوری میتونم برای وکیل یا شعبه ای که نمی فرسته پرونده رو اظهار نامه بفرستم چون 3بار وقت بررسی دادگاه تمدید شده و 6ماه تاخیر در پرونده به وجود اومده با این پیام
در تاریخ 1402/08/12 وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پرونده استنادي تجدید و برای تاریخ 1402/10/06 تعیین گردید
ممنون میشم راهنماییم بکنین

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر وکیل تخلف داشته از طریق دادسرای انتظامی قابل پیگیری است

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

پرونده استنادی رو به دست وکیل نمیدند که وکیل بگیره ببره تحویل شعبه بده. اگه وظیفه انجام کاری با وکیل باشه دادگاه در همون نوبت اول دعوا رو رد میکنه گزارش تخلف وکیل رو به کانون وکلا میده. دلیل اینکه وقت نظارت رو تمدید میکنه اینه که خود اون دادگاه باید پرونده به این دادگاه بفرسته حتی اگه شعبه بغلی پرونده رو بخواد اون پرونده رو سیستمی ارجاع میکنند دست وکیل یا کس دیگه ای نمیدهند