مشاوره حقوقی رایگان - کار در روز تعطیل

سلام بنده کارمند اداره ای دولتی هستم مدیر واحدی که من کار میکنم میتونه بگه روزهای پنجشنبه باید بیای سرکار؟ این در صورتیه که کلا اداره تو روزای پنجشنبه اداره تعطیله
فقط افراد خدمات و حراست تو روزای تعطیل سرکار میان
حالا اگه من برم بخاطر کار تو اون روز تعطیل چه چیزی باید به حقوقم اضافه بشه
قراردادم کارمندی هست کارگر نیست

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اضافه کاریه باید ضربدر یک و چهار دهم بشه. یعنی اگه ساعت معمول کاریتون هزار تومنه اضافه کاریتون ساعتی هزار و چهارصد تومن میشه. باید اینجوری محاسبه کنند. هر چند برای کارمندان دولت رو سیستم اتومات محاسبه میکنه ولی بهتر بود مشخصات بیشتری از محل کارتان ارایه میکردین چون ممکنه اداره دولتی نباشه