مشاوره حقوقی رایگان - فوت پدر در به عنوان کارگر روزمزد در زمین کشاورزی

باسلام پدراینجانب به عنوان کارگر روزمزددر زمین کشاورزی به علت ایست قلبی ناشی ازکهولت سن بدون زوال عقل فوت میکند6ماه پیش ولی نمیدانیم زمین بیمه بوده یانه 1_ ایادیه به ایشان تعلق میگیرد_2 اگردیه تعلق میگیرد ماچه اقدامی باید انجام دهیم _3 اگربخواهیم وکیل بگیریم حق وکالت چنداست وچگونه باید پرداخت شودوایااز طریق وکلای دادراه میتوانیم طرح شکایت انجام دهیم بسیارممنون ومچکر

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

اگر فوت ناشی از حادثه کار باشد دیه قابل مطالبه است ولی ایست قلبی به علت کهولت سن مشمول حوادث ناشی از کار نمی باشد