مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از نصب کولر گازی در نمای ساختمان

سلام. ما در مجتمعی 16 طبقه
زندگی میکنیم. و به خاطر خرابی همیشگی موتورخانه اقدام به نصب کولر گازی بر روی نما کردیم. چند وقت هست که دارن نمای ساختمان را تعمیر و رنگ میکنن و الان به ما میگن باید مطابق ماده 9 قانون تملک آپارتمان کولر را جمع کنیم و دیگه اجازه نصب نداریم اگر هم همکاری نکنید ما میاییم لوله ها رو میبریم و خودمون جمعش میکنیم. آیا این عمل قانونی هستش؟ میتونن بدون اجازه بیان کولرو جمع کنن از پشت پنجره؟ این کار دزدی محسوب نمیشه؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

در صورت بریدن لوله ها و جمع آوری کولر مشمول جرم تخریب می‌باشند و می‌توانید از ایشان شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما برای نصب باید رضایت سایرین را بگیرید
آنها نیر حق ندارند