مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مستاجر از صاحبخانه

باسلام. ما در تاریخ 25اسفند96 خونه ای را در مشهد رهن کردیم به مبلغ 17میلیون با 400 اجاره. ولی زمانی که رفتیم برای بازدید توی خونه کلا یه لامپ روشن بود در شب گفتند مستاجری که ساکن آدم ناجوری بود چراغها رو عوض نکرده. زیاد دید نداشت. برای بازدید دوباره فرداش نداشتند و گفتند قولنامه کنید بعد. بعد قولنامه هم خونه رو که تحویل گرفتیم کلا هیچ کدام از اتاق خوابها و آشپزخانه نه لوله کشی گاز و نه مسیر دودکش داشت سقف دستشویی هم کلا ریخته. خونه واقعا غیرقابل نشستن بود درضمن پارکینگ هم درش سالیان سال باز نشده و اصلا قابل پارک نیست چون احتمال ریزش داره. و در قولنامه قید کردیم روزی 2ساعت برای مزون که با همون شد 400 . ولی اصلا تا الان ما اسباب نبردیم و گفتیم مشتری بیارید ما نمیخواهیم ولی چون به این قیمت نمی ارزه کسی پسند نمیکنه. حتی خودمون هم مشتری آوردیم یه 50تومن کم نمیکنند. الان راه حل ما چیه و ما باید چیکار کنیم خواهش میکنم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، راهکار قانونی شما ورود به راه پر پیچ و خم و وقت بر و هزینه بر دادگاه و اثبات فسخ قانونی رابطه استیجاری بدلیل عدم امکان بهره برداری و استیفا از مورد اجاره است مگر از طریق مشاور املاک تنظیم کننده قرارداد اجاره و گفتگو و مذاکرات اصلاحی با مؤجر بتوانید قرارداد اجاره را با تراضی کتبی با مؤجر تفاسخ و اقاله نمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سام به این سوال به صورت تلفنی پاسخ داده شد

سیدجلال میرکاظمی

جناب آقای سیدجلال میرکاظمی :

به شورای حل اختلاف محل مراجعه و دادخواست فسخ اجاره نامه دهید