مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام سال 85 برادرم با حقه و کلک از اعتماد پدرم سواستفاده کرده و بجای وکالت کاری یک وکالت بلاعزل از پدرمرحومم گرفته بود که پدرم امسال قبل از فوت اقدام کرد تا وکالت را باطل کنه اما عمرش کوتاه بود. با اینکه وکالت بافوت پدرم باطل شد اما برادرم ادعا میکنه من ملک را قولنامه ای فروختم. با توجه به بالا بودن ارزش ملک ایا امکان پیگیری داره؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ بله با ارائه دلایل و مستندات مربوطه و اقدام به موقع

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
در صورتیکه تاریخ قولنامه مدت زمان زیادی از ان گذشته است، دادخواست تقسیم ترکه داده تا ایشان مبایعه نامه خورد ادعا را ارائه نماید و سپس ایرادات لازم نسبت به صحت مبایعه نامه را بگیرید.