مشاوره حقوقی رایگان - چطور باید تقاضای کارشناسی ملک نیمه ساخته را بدهم

ملکی را با سازنده ای مشارکت کردم برای ساخت و ایشان اسکلت و سقفها را زد و دیگر نساخت. مدت زیادی است که شکایت کردم و در نهایت قرارداد ما توسط دادگاه فسخ و نهایی شد. در حال حاضر سازنده میگوید درخواست کارشناسی دهیم تا مبلغ هزینه کرد من معلوم شود این درخواست را کجا دهیم دادگاه یا شورای حل اختلاف؟ معمولا هزینه ‌کارشناس چه مبلغی است؟ آیا این کارشناس ضرر و زیان ما را هم تعیین میکند؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید از طریق دفاترکانون کارشناسان، مستقر دردادگستری ها کارشناس مرتبط انتخاب کنید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ اصولأ از طریق شورای حل اختلاف و مبلغ هزینه کارشناسی را دادگاه تعیین می کند

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
درخواست کارشناسی در قالب تامین دلیل از شورای حل اختلاف یا به صورت مجزا مراجعه به کارشناس جهت برآورد هزینه ها و سایر موارد، کارشناس کل موارد را مشخص خواهد کرد.