مشاوره حقوقی رایگان - رابطه کارفرما و کارگر ..

باسلام و تبریک سال نو ..
بنده حکم جلب (لازم اجرا) کارفرمای خودمو گرفتن،
دلیل شکایت هم پرداخت نکردن حق و حقوق بعد از گذشت یکسال و نیم بود که از طریق اداره کار اقدام کردم.
در طی یکسال گذشته بیش از 4 بار توافق در دریافت پول خودم کردم که هربار با پذیرفتن شروط طرف مبنی بر اتمام و فیصله دادن به این موضوع ، منو سر دونده و اخرشم نداده ، ..
1)چند بار هست که طرف ادعا کرده بنده تبانی کردم با اداره کار در خصوص تعیین مبلغ..
2) یکسال هست که کلی بدهی جا گذاشته و ناپدید شده و پیگیری نکرده و طلبکارها بنده را به عنوان کارمند طرف میشناسن..
سوال!
1)باتوجه به اینکه ابلاغیه های اداره کار و دادگاه جهت حضور در جلسه پرونده
مربوط به سال گذشته میباشن
و طرف حضور پیدا نکرده..(اخرین ابلاغیه که بعد ازون حکم جلب گرفتم مربوط به برج 9 میباشد)
ایا میتواند واخواهی کند ؟
2) میتونم همزمان بنده اعاده حیثیت در خصوص تهمتی که میزنه داشته باشم !
3) ادعای خسارت (نگهداشتن پول)را باید چه زمانی بکنم .
.
سپاس و تشکر
و معذرت بابت حجم بالای متن ..

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله برای اجرا بر اساس قانون اگر عذر موجه وجود داشته باشد واخواهی پذیرفته است- سوال دوم بله می توانید- سوال سه همزمان با تقدیم درخواست

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، رای مراجع حل اختلاف ادارات کار در هر حال (حتی با وجود غیبت مشتکی عنه یا نماینده وی و عدم ارسال لایحه دفاعیه)حضوری محسوب است و قابليت واخواهی ندارد . در خصوص سؤال دوم ایراد تهمت و افترا به اشخاص جرم محسوب و در صورت ارائه دلایل قانونی به محکمه صالح و اثبات مجازات در پی دارد .